Contact & veelgestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
We accepteren alle gangbare creditcards en IDEAL lokale betaling.Houd er rekening mee dat al onze prijzen in EUR zijn vermeld en dat uw kaart in uw respectieve valuta wordt belast.

Ik heb een andere bestel-/betaal vraag
Als we u vragen hier niet kunnen beantwoorden, scroll naar beneden en vul ons contactformulier in! Ons team zal contact opnemen.Als je al een bestelling hebt geplaatst, vermeld dan je bestelnummer en geef zoveel mogelijk details in de e-mail zodat we je kunnen helpen.

WAT IS UW WIJZIGINGS-/ANNULERINGSBELEID?
We helpen u graag uw kleur, maat, afbeelding te wijzigen of de bestelling te annuleren/terug te betalen - vul het onderstaande contactformulier zo snel mogelijk in met uw bestelnummer, e-mailadres en uw gewenste wijzigingen.Wijzigingen/annuleringen van bestellingen worden alleen geaccepteerd voordat een bestelling in productie wordt genomen.


Voor op bestelling gemaakte gepersonaliseerde producten kunnen we uw bestelling mogelijk niet annuleren of wijzigen nadat uw artikelen in productie zijn genomen.Dit zou betekenen dat het ontwerpen en vormgeven is begonnen.Om het te annuleren of te wijzigen,Annulering of wijziging betekent een afschrijvingslast van 30% van de verkoopprijs van elk item, omdat het artikel op bestelling wordt gemaakt en niet meer als nieuw kan worden verkocht.


Als u uw verzendadres wilt wijzigen, we kunnen helpen totdat de bestelling is verzonden.Stuur ons hieronder een bericht met het huidige verzendadres in ons bestand en het adres waarnaar u het wilt wijzigen.


Verzending Vragen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn product ontvang?
Doorgaans duurt het ongeveer 3-5 werkdagen om te worden geproduceerd en verzonden. Eenmaal verzonden, worden bestellingen binnen 7-10 werkdagen geleverd.
Internationale verzendtijden variëren op basis van de bestemming.

Houd er rekening mee dat tijdens de feestdagen onze productietijd kan variëren.

Kan ik het land van bestemming van mijn bestelling wijzigen?
Na het plaatsen van uw bestelling mag u uw verzending niet meer wijzigen van binnenlands naar internationaal en vice versa.


Hoeveel is verzending?
Gratis verzending vanaf € 59,00. Voor bestellingen onder de € 59,00 betaal je € 6,99 aan verzendkosten.

Express Verzending (Levertijd 3-5 Werkdagen) 0.51kg–1kg €29.95
Express Verzending (Levertijd 3-5 Werkdagen) 0kg–0.2kg €29.95
Express Verzending (Levertijd 3-5 Werkdagen) 0.201kg–0.5kg €25.95
Express Verzending (Levertijd 3-5 Werkdagen) 1.01kg–1.5kg €35.95
Express Verzending (Levertijd 3-5 Werkdagen) 1.5.01kg–2kg €39.95

Express Verzending (Levertijd 3-5 Werkdagen)  €129.00 and up Free
Standaard Verzending (Levertijd 7-10 Werkdagen) €59.00 and up Free
Standaard Verzending (Levertijd 7-10 Werkdagen) €0.00–€58.99 €6.99

Verzenden jullie internationaal?
We vervullen graag internationale bestellingen! Onze productietijd zal hetzelfde zijn en de verzendkosten variëren afhankelijk van waar de bestelling naartoe gaat. Afhankelijk van uw thuisland kan er naast uw verzendkosten ook douanebelasting worden geheven.

OPMERKING:Alle prijzen op onze site zijn EUR. Zodra u uw transactie heeft voltooid, het zal uw kaart in uw respectieve valuta belasten.


Als we uw vragen hier niet konden beantwoorden, scroll naar beneden en vul ons contactformulier in! Ons team zal contact opnemen. Als je al een bestelling hebt geplaatst, vermeld dan je bestelnummer en geef zoveel mogelijk details in de e-mail zodat we je kunnen helpen.

 

>>Contact op Facebook

E-mail klantenservice:cscustomgiftsnl@gmail.com

SOUFEEL
250 bis boulevard Saint-Germain , Paris, Paris, 75007