Verzendgids

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail met een orderbevestiging om uw bestelgegevens te bevestigen.


U kunt onze online bestelstatus 24 uur per dag, 7 dagen per week bezoeken om de meest actuele status van uw bestelling te bekijken.
Log in met uw account en wachtwoord om een overzicht te krijgen van eerdere bestellingen.U ziet uw bestelnummer, de datum en tijd waarop de bestelling is geplaatst, de status van de bestelling en informatie over het volgen van het pakket voor artikelen die zijn verzonden.


Verzending en levering schattingen

Het tijdsbestek voor 'Verzenden' is een schatting van wanneer het artikel wordt klaargemaakt voor verzending en verzonden vanuit ons magazijn.De artikelen op uw bestelling worden verzonden zodra ze beschikbaar zijn.Doorgaans duurt het ongeveer 3-5 werkdagen om te worden geproduceerd en verzonden. Eenmaal verzonden,levertijd is ongeveer 7-10 werkdagen.

Als uw artikel op voorraad is, wordt uw bestelling naar verwachting binnen 3-5 werkdagen verzonden.Levering is afhankelijk van uw bestemming.

Als u meerdere artikelen met verschillende verzendgereedheidsdata heeft besteld, afhankelijk van de verzendings- en leveringsvoorwaarden, kan uw bestelling wordt verzonden wanneer alle artikelen klaar zijn voor verzending.

Het tijdsbestek 'Bezorging' is een schatting van wanneer het artikel op uw verzendadres wordt afgeleverd nadat het is verzonden.

Alle schattingen zijn gebaseerd op werkdagen.Geschiktheid voor gratis verzending

Wij bieden gratis verzending vanaf € 59. Verzendkosten beginnen vanaf € 6,99

Standaard verzending (levertijd 7-10 werkdagen) € 6,99

Express Verzending (Levertijd 3-5 Werkdagen) € 29,95

Niet-bezorgde pakketten

Wanneer de vervoerder een onbestelbaar pakket aan ons retourneert, een volledige terugbetaling inclusief verzendkosten wordt uitgegeven.
Om artikelen te kopen die niet leverbaar waren,een nieuwe bestelling zal moeten worden geplaatst.Zorg ervoor dat uw adres correct is voordat u uw bestelling bevestigt.Als u een aankoop doet voor iemand anders als cadeau,het kan een goed idee zijn om hem/haar op de hoogte te stellen van de op handen zijnde levering om verwarring te voorkomen die kan leiden tot een weigering van het pakket.