Algemene Voorwaarden

1. ALGEMENE VOORWAARDEN
Deze voorwaarden zijn tussen de klant en SokkenFoto.nl.


BETALING & BESTELLEN
Momenteel accepteren we voor de veiligheid en het gemak Ideal, creditcard en IDEAL lokale betaling als onze belangrijkste betaalmethode. EUR is toegestaan.

Zodra een bestelling is ingediend, begint deze zo snel mogelijk met ontwerpen en verwerken.Dat betekent dat zelfs als u 24 uur later contact opneemt met onze klantenservice nadat u van gedachten bent veranderd over uw bestelling, deze mogelijk al in productie of in het verzendproces is.In dat geval kunnen we een bestelling niet meer wijzigen of annuleren als deze eenmaal in een unieke productie is geplaatst of is verzonden.Let op: voor bestellingen die in productie zijn genomen of zijn verzonden, raadpleegt u het retour- en omruilbeleid.

Het kan tot 8 werkdagen duren voordat bestellingen worden verwerkt voordat ze worden verzonden.Dit is goed voor de tijd die wordt besteed aan het verwerken van producten en verpakkingen.
Aangepaste bestellingen duren iets langer dan die traditionele afgewerkte producten.Houd er rekening mee dat tijdens de feestdagen onze productietijd kan variëren. Zodra de bestelling is verzonden, met de standaard verzending, duurt het ongeveer 7-10 werkdagen voordat de bestelling uw verzendadres binnen de EU bereikt.Internationale verzending is momenteel niet beschikbaar.

Onderweg ontvangt u uw trackingnummer via e-mail om de bestelling online te volgen.

Let op: de werkelijke levertijd kan variëren, afhankelijk van de verzendmethode die u selecteert, uw verzendadres en uw lokale postdienst.Opmerkingen: schattingen van de verzending zijn vanaf de dag van verzending, niet vanaf de dag van bestelling. Klanten zijn verantwoordelijk voor verlies als gevolg van verkeerde verzendinformatie.

Niets in deze algemene voorwaarden mag worden geïnterpreteerd als uitsluiting of beperking van rechten die u als consument heeft voor zover dergelijke aansprakelijkheid en rechten niet kunnen worden uitgesloten of beperkt onder de wet

RUILEN & RETOURNEREN
Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kan deze binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop worden omgeruild voor een vervanging of terugbetaling.Het artikel dient ongedragen te zijn, in de originele verpakking met SKU-label bevestigd en vergezeld van het bestelnummer.Na 14 dagen na ontvangst worden geen retouren geaccepteerd.Let op: voor bestellingen die in productie zijn genomen of zijn verzonden, raadpleegt u het retourbeleid of neemt u contact op met onze klantenservice voor retournering.

Alle verkopen zijn definitief na 14 dagen na ontvangst.

Houd er rekening mee dat alle terugbetalingen worden gecrediteerd voor het oorspronkelijk betaalde bedrag, minus verzendkosten, kortingen op gepersonaliseerde artikelen, behalve in het geval van een onjuiste verzending.Zodra uw retour is verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail;Houd er rekening mee dat het nog 7-10 werkdagen kan duren vanaf de datum waarop u deze e-mail ontvangt voordat het geld beschikbaar is in uw account en dat het een extra betalingscyclus kan duren voordat het geld op uw rekeningoverzicht staat.

WIJZIGINGEN
SokkenFoTo reserves the right to modify this Web Site, and the rules and regulations governing its use, at any time. Modifications will be posted on the Web Site, and users are deemed to be apprised of and bound by any changes to the Web Site.sokkenfoto.nl may make changes in the products and/or services described in this Web Site at any time.

SokkenFoTo behoudt zich het recht voor om de hoeveelheid gekochte artikelen per persoon of per bestelling om welke reden dan ook te beperken.Deze beperkingen kunnen van toepassing zijn op bestellingen die met hetzelfde account zijn geplaatst. We zullen u op de hoogte stellen als dergelijke limieten worden toegepast in het aankoopproces.

We streven ernaar om te allen tijde correcte informatie op onze website te presenteren.Het kan echter voorkomen dat informatie op sokkenfoto.nl typografische fouten of andere onnauwkeurigheden bevat.Dergelijke fouten zijn geheel onbedoeld en we verontschuldigen ons als foutieve informatie op enigerlei wijze uw individuele bestelling beïnvloedt.We behouden ons het recht voor om fouten te wijzigen of productinformatie op elk moment bij te werken, zonder voorafgaande kennisgeving.


DISCLAIMERS
Houd er rekening mee dat hoewel we er alles aan doen om onze producten nauwkeurig te fotograferen en ze in detail te beschrijven, we niet kunnen garanderen dat elke foto in productie de werkelijke kleur van de koopwaar nauwkeurig weergeeft vanwege veranderingen in de schermresolutie.Neem contact met ons op als je vragen hebt over de kleur, het materiaal of de maat van een item voordat je het koopt.Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, zoals overstrekken of verven.Als pakketten verloren gaan vanwege het verkeerde verzendadres dat door klanten is opgegeven, zullen we geen verliezen dragen. Onder deze voorwaarde is restitutie niet beschikbaar.


2. VERZENDBELEID:
Hoe lang duurt het voordat ik mijn product ontvang?

Doorgaans kan het tot 3-5 werkdagen duren voordat onze sokken is geproduceerd en verzonden. Eenmaal verzonden, worden continentale EU-bestellingen binnen 7-10 werkdagen geleverd. Internationale verzending is momenteel niet beschikbaar.

Houd er rekening mee dat tijdens de feestdagen onze productietijd kan variëren.

Deze Servicevoorwaarden en eventuele afzonderlijke overeenkomsten waarbij wij u leveren, worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van het VK.

SOUFEEL

250 bis boulevard Saint-Germain , Paris, Paris, 75007